Kolory do wyboru: beżowa, ecru, brązowa, czarna, czerwona, żółta, fioletowa, niebieska, biała, pomarańczowa, różowa jasna, różowa ciemna, zielona jasna, zielona ciemna.
Opłatek, który ozdobi wierzch twojego tortu. Zrealizujemy twoje zamówienie na jadalnym papierze waflowym o grubości 0,4mm lub 0,6mm jak również na papierze cukrowym.
Papier waflowy o grubości 0,4 mm, jest opłatkiem florystycznym przez co nie jest tak efektowny. (najczęściej wybierany na muffinki).
Opłatek, który uatrakcyjni bok twojego tortu. Zrealizujemy twoje zamówienie na jadalnym papierze waflowym o grubości 0,4mm lub 0,6mm jak również na papierze cukrowym.
Papier waflowy o grubości 0,4 mm, jest opłatkiem florystycznym przez co nie jest tak efektowny. (najczęściej wybierany na muffinki).
* Do wykonania topperów należy dokupić masę cukrową.
Opłatek, z którego wykonasz jadalne dekoracje "3D" na twój tort. Topper z masy cukrowej to sama w sobie wisienka na torcie. Banalnie prosty do samodzielnego wykonania.
Postacie wykonane na papierze cukrowym są odporne na pękanie i odkształcanie co ma miejsce przy użyciu opłatka waflowego.
Opłatek, który ożywi bok twojego tortu w formie obrazu. Zrealizujemy twoje zamówienie na jadalnym papierze waflowym o grubości 0,4mm lub 0,6mm jak również na papierze cukrowym.
Papier waflowy o grubości 0,4 mm, jest opłatkiem florystycznym przez co nie jest tak efektowny. (najczęściej wybierany na muffinki).
Opłatek, który ozdobi twoje muffinki w niepowtarzalny sposób podczas np. imprezy okolicznościowej. Świetne rezultaty osiągniesz, dekorując muffinki na płasko jak "TOPY" lub w pionie jak "TOPPERY".
Najczęściej wybierany na muffinki jest papier waflowy o grubości 0,4 mm.
*Wymiary i kształty w cenniku.
Podkład pozwala na spektakularne wyeksponowanie własnoręcznych wypieków. Idealny do wszystkich rodzajów ciast i wyrobów cukierniczych takich jak: ciastka, piętrowe torty, ciasta, bezy, pierniczki, babeczki, wykwintne desery i wiele innych.
Podkład pokryty ozdobną, lśniącą folią. Dzięki gładkiej wierzchniej warstwie jest odporna na tłuszcz oraz nie przesiąka. W przypadku podkładów pod cięższe torty (angielskie) warstwa wierzchnia jest wytłaczana i również odporna na tłuszcz i przesiąkanie.
Jadalna masa cukrowa o idealnych parametrach plastycznych do modelowania i dekorowania słodkich wyrobów. Użycie masy jest bardzo łatwe. Wystarczy zagniatać do momentu uzyskania pełnej plastyczności (konsystencja plasteliny). Idealna do pracy z barwnikami spożywczymi. Możesz użyć jej do powlekania tortów, ciast, modelowania figurek w stylu Angielskim, koronek, falbanek, różyczek, listków, napisów, postaci z bajek i filmów oraz wykonania topperów.
Posypka, która nada barw twoim ulubionym wypiekom i deserom. Lekka, chrupiąca posypka waflowa w różnych kolorach jest niesamowitą dekoracją dookoła tortu, ciast i ciasteczek.
Posypki waflowe są doskonałym rozwiązaniem dla osób z ograniczeniami dietetycznymi oraz dzieci, dzięki obniżonej zawartości cukru w składzie.
Numer konta w Mbank 74 1140 2004 0000 3102 7575 9409
CZAS REALIZACJI:
standardowo 3 do 5 dni.
z usługą express do 48h.
PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ:
24h/7 dni w tygodniu.
ODBIORY OSOBISTE:
w pon. śr. pt. w godzinach od 18:00 - 20:00
oraz
po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
* Polecamy płatność BLIKiem - przelew na numer telefonu.
SINCE 2019